## Basker 2 Drill, Complete & Clean-up NOTE: Other sheets use this START DATE & TIME & POB Information in their setup Well:

Starting POB : Max POB on rig :

100 Sat 6-Aug-05 4:30 Thu 29-Sep-05 22:00 Start Date & Time : Forecast End Time :

Forecast End Time :	Thu 29-Sep-05 22:00			
Start Time	Description	Target	Actual	Comments
04:30 Sat 06 Aug	Tow rig to Basker-2 from Santos' Henry location	66.00 hrs		23.5 hours lost w/ parted tow line
04:30 Wed 10 Aug	Wait on weather to run anchors	0.00 hrs	58.50 hrs	
15:00 Fri 12 Aug	Anchor / Position rig	24.00 hrs	32.00 hrs	
23:00 Sat 13 Aug	Prepare to spud	6.00 hrs	13.00 hrs	
12:00 Sun 14 Aug	Drill 36" hole	12.00 hrs	5.50 hrs	Alex levi devis DUA este
17:30 Sun 14 Aug	Run 30" & PGB & Cement  Make up 17.5in BHA, RIH, drill shoe track @ 208m	12.00 hrs 7.00 hrs	6.00 hrs	Also lay down BHAs etc
	Drill 17.5in hole to 1006m	38.00 hrs		1/2 hr lost w/ mud pump #3
20:30 Tue 16 Aug	POH, Run and cement 13.375in casing	34.00 hrs		7 hrs wiper trip & POOH
21:00 Wed 17 Aug	Run and test BOPs	30.00 hrs	35.00 hrs	7 His wiper trip & FOOH
08:00 Fri 19 Aug	Velocity survey	12.00 hrs		Logging Unit Failure
12:00 Fri 19 Aug	Make up 12.25in BHA, RIH, drill shoe track, conduct LOT	15.00 hrs	20.00 hrs	Logging Onit Failure
08:00 Sat 20 Aug	Drill 12.25" hole to top of Lakes Entrance at 1758mMD with FEWD	39.00 hrs		LE at 1755mMD
20:30 Sun 21 Aug	Drill 12.25" hole to top of Latrobe at 2092mMD with FEWD	22.00 hrs		Latrobe at 2089mMD
	Drill 12.25" hole to casing point at 2497mMD, POOH	110.00 hrs	25.50 hrs	24.020 4.2000
10:30 Tue 23 Aug	Damaged BOPs - plug well, pull, repair, test & rerun BOPs, remove plug.	0.00 hrs	182.00 hrs	
	M/u 12.25" BHA & RIH	0.00 hrs	10.50 hrs	
	Drill 12.25" hole to csg point at 2962mMD with FEWD (KOP 2578m).	56.50 hrs		Problems holding tool face during KO
19:30 Fri 02 Sep	POOH for bit & BHA change. Stand back BHA. M/u cmt hd & RT to Csg Hgr	11.50 hrs	11.00 hrs	Trebienie neidnig teer idee daning tee
06:30 Sat 03 Sep	R/u WL & run VSP	12.00 hrs	12.50 hrs	
19:00 Sat 03 Sep	M/u new bit & Rearrange BHA. RIH	8.00 hrs		Ream to btm from 2628m.
09:00 Sun 04 Sep	Drill 12.25" hole to csg point at 2962mMD (assume average 8 m/hr)	34.00 hrs	34.00 hrs	
19:00 Mon 05 Sep	Circ btms up.POOH. Stand back BHA	13.00 hrs	13.00 hrs	
08:00 Tue 06 Sep	Pull w/bushing.	2.00 hrs	2.50 hrs	
10:30 Tue 06 Sep	Rig up, Run 9.625" csg.	30.00 hrs	22.00 hrs	
08:30 Wed 07 Sep	Cement 9-5/8" Casing. Rig down. Set & test Seal assy. POOH with R/tool.	0.00 hrs	6.50 hrs	
15:00 Wed 07 Sep	L/o cmt head. RIH & set wear bushing Function BOP	4.00 hrs	5.50 hrs	
20:30 Wed 07 Sep	Lay out 12-1/4" BHA. Make up 8.5in BHA,	5.00 hrs	9.50 hrs	
06:00 Thu 08 Sep	RIH, drill shoe track, conduct FIT	8.00 hrs	10.00 hrs	
16:00 Thu 08 Sep	Drill 8.5" hole to 3310m GR-Res FEWD tool	32.00 hrs	27.50 hrs	
19:30 Fri 09 Sep	POOH for wash out. Change BHA & Bit	0.00 hrs	11.00 hrs	
06:30 Sat 10 Sep	RIH. Slip & cut	7.50 hrs	9.50 hrs	
16:00 Sat 10 Sep	Drill 8.5in hole to TD ~3392m	12.00 hrs	22.00 hrs	<del></del>
14:00 Sun 11 Sep	Circulate, POH, stand back out BHA. L/out FEWD	12.00 hrs	9.00 hrs	
23:00 Sun 11 Sep	Rig up & run wireline logs (4 runs including 2 MDT and Velocity survey)	95.00 hrs		
22:00 Thu 15 Sep	Wiper trip prior to running liner	12.00 hrs		????
10:00 Fri 16 Sep	Run 7" liner & cement	24.00 hrs		
10:00 Sat 17 Sep	Pressure test BOPs & casing/liner	12.00 hrs		
22:00 Sat 17 Sep	Run "Well Patroller" to clean up well, circulate well clean, spot HEC pill	27.00 hrs		Start Cleanup
01:00 Mon 19 Sep	Jet clean BOP and wellhead, POOH.	9.00 hrs		
10:00 Mon 19 Sep	POOH while laying out DP. Lay out 8-1/2" BHA	12.00 hrs		
22:00 Mon 19 Sep	Rig up Schlumberger electricline run CBL/VDL/GR/CCL Log	6.00 hrs		
04:00 Tue 20 Sep	RIH and perforate reqd intervals overbalanced (2 runs, 4 intervals)	12.00 hrs		
16:00 Tue 20 Sep	Run gauge ring & junk basket to PBTD, POOH & rig down	4.00 hrs		
20:00 Tue 20 Sep	Pull wear bushing	3.00 hrs		
23:00 Tue 20 Sep	Rig up tubular handling equipment	3.00 hrs		Start Running Completion
	Run Lead Impression Tool on completion riser (~15 jts/assys)	3.00 hrs		
	Activate LIT to determine TH spaceout, POOH racking back riser.	3.00 hrs		
	Run 3-1/2" Lower Completion String (~20 jts/assys, no C-L)	3.00 hrs		
11:00 Wed 21 Sep	Run 3-1/2" IDHC Completion String (~18 jts/assys, 3 x C-L)	9.00 hrs		
20:00 Wed 21 Sep	Run 4-1/2" Completion String (~218 jts/assys, 3 x C-L)	36.00 hrs		
08:00 Fri 23 Sep	M/u SSSV, run remaining 4-1/2" (~7 jts/assys, 4 x C-L)	4.00 hrs		
12:00 Fri 23 Sep	Space out completion, change equip to handle landing string	3.00 hrs		
15:00 Fri 23 Sep	M/u & run tubing hanger with 5-1/2" completion riser, space out	9.00 hrs		
00:00 Sat 24 Sep	R/u & test Surface Tree & slickline lubricator, land hanger.	4.00 hrs		
04:00 Sat 24 Sep	Slickline run & set 2.750" X-Selective Test Tool.	2.00 hrs		
06:00 Sat 24 Sep	Pressure up & set packers, test tubing & annulus, shear GLV	4.00 hrs		
10:00 Sat 24 Sep	POOH w/ 2.750" X-Selective Test Tool. Close ICV & LV  Test ICV// V then test SSSV, Re open SSSV and bleed off procesures	1.00 hrs		
11:00 Sat 24 Sep	Test ICV/LV then test SSSV. Re-open SSSV and bleed off pressures.	1.00 hrs		
12:00 Sat 24 Sep 15:00 Sat 24 Sep	RIH & set 4" plug & prong in tubing hanger, pressure test plug	3.00 hrs 6.00 hrs		
	Unlatch THRT, POOH & stand back landing string  Pig down tubular handling equipment, rig up to handle risers	4.00 hrs		
21:00 Sat 24 Sep	Rig down tubular handling equipment, rig up to handle risers  Liplatch & pull ROPs & LMRP on 18-3/4" Marine Riser			
01:00 Sun 25 Sep	Unlatch & pull BOPs & LMRP on 18-3/4" Marine Riser  Rup Subsea Tree on completion riser	18.00 hrs		
19:00 Sun 25 Sep	Run Subsea Tree on completion riser  Run Subsea Tree on completion riser	18.00 hrs		
13:00 Mon 26 Sep	R/u & test flowhead & surface lines, land & latch / test tree & riser	8.00 hrs		
21:00 Mon 26 Sep	R/u & test slickline lubricator Retrieve prong & plug from Tubing Hanger, open SSSV	3.00 hrs		
00:00 Tue 27 Sep		4.00 hrs		Start Well toot
04:00 Tue 27 Sep	RIH, open XD SSD, POOH	4.00 hrs		Start Well-test

00:00 Tue 27 Can	Hold pre-flow meeting, displace tubing to diesel	4.00 hrs
08:00 Tue 27 Sep	note pre-flow meeting, displace tubing to diesel	4.00 hrs
12:00 Tue 27 Sep	RIH, close XD SSD, POOH	4.00 hrs
16:00 Tue 27 Sep	Flow through separator, take fluid samples, shut in Upper Group.	2.00 hrs
18:00 Tue 27 Sep	Open both groups and commingle 30 bbls, then clean up Upper Group	3.00 hrs
21:00 Tue 27 Sep	Open Lower Group and flow through separator, take fluid samples.	4.00 hrs
01:00 Wed 28 Sep	Bullhead diesel to below SSSV	3.00 hrs
04:00 Wed 28 Sep	Close & leak test SSSV. Close tree valves	4.00 hrs
08:00 Wed 28 Sep	Flush riser and surface system with diesel and then seawater	4.00 hrs
	Unletel 9 pull completion ricer	
12:00 Wed 28 Sep	Unlatch & pull completion riser	6.00 hrs
18:00 Wed 28 Sep	Install tree debris cap, survey seabed	4.00 hrs
22:00 Wed 28 Sep		24.00 hrs
22:00 Thu 29 Sep	Release rig	
-		
-		
-		
·		
-		
-		
-		
-		
-		
-		
-		
-		
-		

•			